Regieversterkend leiderschap

Hij die zichzelf kent, kan veranderen. Hoe zet je als leider de wijsheid en de inzichten van het team in?

Tijdens twee bijeenkomsten onderzoek je de bevlogenheid van je team in relatie tot hun gevoel van invloed op eigen handelen en professie.  Je leert hoe je samen met je team het ontwikkelgesprek kan creëren vanuit de bedoeling van de school. 

Investering

De training bestaat uit twee losse fysieke trainingsdagen. Programma 9:45 uur tot 16:30u. Inloop 9:30 uur. 

Accreditatie

Indien je voldoet aan de leerdoelen van ons gecertificeerd aanbod, ontvang je een ondertekend certificaat van 10 punten voor het PO register. 

Locatie

De training vindt plaats op het mooie land van Es.                  Land van Esseweg 6 3291 LJ Strijen

Prijs

€995,- incl. btw

De prijs is inclusief: Lunch en het boek ‘‘Regieversterkend leiderschap’ 

Wat levert deze training mij en de school op?

De schoolleider is zich bewust van eigen, stijl, inspiratie, drijfveren en waarde.

De schoolleider weet hoe hij overzicht houdt, richting geeft en een teamcultuur creëert waar ruimte is voor eigenaarschap en gedeelde verantwoordelijkheid.

De schoolleider weet hoe hij de waarden en het bestaansrecht van de school kan vertalen naar de visie op leren, concreet gedrag van alledag op de werkvloer en tijdens professionele beslissingsmomenten.

De schoolleider weet hoe hij de ontwikkelgerichte gesprekscyclus vorm kan geven op een manier die bijdraagt aan persoonlijk leiderschap van een ieder in de school, hemzelf incluis, en waar iedereen eigenaar is van het gezamenlijke onderwijs, meedenkt en ontwikkelt.

Trainer

Elena Carmona van Loon is orthopedagoog generalist. Zij geeft training, coaching en begeleiding in het versterken van regie en behoud van gezonde menselijke systemen en samenwerking gericht op de bedoeling en het bestaansrecht van dat systeem. In het bijzonder richt zij zich op het regieversterkend handelen in de jeugdzorg en onderwijs.

De tweedaagse ‘Regieversterkend leiderschap’

De nieuwe data voor schooljaar 2024-2025 zijn bekend! Neem contact op voor meer informatie.

24 maart en 18 april 2025