bewust, compassievol en sterk 

Ons Team

Elena Carmona van Loon

Elena Carmona van Loon is oprichtster en eigenaar van Young Academy of Life. Elena is orthopedagoog-generalist. Met haar deskundigheid en jarenlange ervaring begeleidt zij teams, professionals, individuen (jeugd en volwassenen) en systemen bij het versterken van regie. Elena is één van de auteurs van de Levenslessen en is betrokken bij de dagelijkse gang van zaken bij YAOL.  

Kim Donkers

Kim Donkers is co-founder van Young Academy of Life. Vanuit haar jarenlange ervaring binnen het onderwijs o.a. als schoolleider, traint ze onderwijsprofessionals. Kim begeleidt teams in het werken vanuit een breedgedragen visie binnen een professionele teamcultuur. Kim is één van de auteurs van de Levenslessen en is betrokken bij de dagelijkse gang van zaken bij YAOL. 

Elena Pons

Elena Pons is één van de auteurs van de Levenslessen en schreef o.a. mee over de digitale wereld. Verder ondersteunt ze de hele academy bij de dagelijkse gang van zaken.

Rianne Vierboom

Rianne Vierboom is trainer van oa. de Levenslessen en de trainingen voor begeleiders. Met haar deskundigheid begeleidt zij scholen om positieve psychologie in het dagelijks aanbod te implementeren. Rianne geeft training aan begeleiders en leerkrachten binnen het onderwijs. Zij is één van de auteurs van de Levenslessen. 

Karina Carmona

Karina Carmona is trainer van o.a. de Levenslessen en de trainingen voor begeleiders. Vanuit het gedachtegoed Regieversterkend handelen werkt zij samen met professionals en kinderen/jongeren binnen het PO en VO om ontwikkeling te stimuleren. Karina is één van de auteurs van de Levenslessen.

Robbert van de Velde 

Robbert van de Velde is gymleerkracht. Hij heeft daarnaast jarenlang ervaring binnen het onderwijs als groepsleerkracht, didactisch coach en adjunct-directeur. Het is zijn kracht om de leerdoelen van de basisvaardigheden en kerndoelen op voor kinderen betekenisvolle wijze onder de aandacht te brengen. Zijn onderwijs boeit kinderen, waardoor zij intrinsiek gemotiveerd zijn om te leren. 

Vragen? Neem contact met ons op!

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in ons aanbod? Neem gerust contact met ons op.

Voorstraat 1, 3135HV, Vlaardingen

Bel ons: 0641573593