Kleuters in beweging

Hoe zorg je ervoor dat kleuters goed bewegen?

Tijdens deze training leer je alles over bewegingsonderwijs aan kleuters in de klas, buiten en in het gymlokaal. Je maakt kennis  diverse onderdelen en de mogelijkheden om daarbinnen te differentiëren. Op deze manier leren zowel jonge als oude kleuters binnen de leerlijn doelgericht en met plezier. Er wordt eveneens gekeken hoe taal- en rekendoelen een plaats kunnen krijgen binnen dit aanbod. 

Indien gewenst kan de training uitgebreid worden met coaching on the job, om de trainingsdoelen in de bouw te verspreiden en de eigen klassensituatie te versterken. 

Investering

De training bestaat uit een fysieke woensdagmiddag. Programma 14:30u tot 17:30u. Inloop 14:15u.

Locatie

De training vindt op basisschool de Müllerpier.

Adres: St. Jobskade 14-16, 3024 EN Rotterdam

 

Prijs

€195,- incl. btw. 

Wat levert deze training mij en de school op?

Tijdens de training onderzoek je de mogelijkheden die er binnen bewegen met kleuters leren, gekoppeld aan de gehele leerlijn. Dit ervaar je uiteraard zelf tijdens de training.

Het eindproduct dat je mee naar school neemt, is een zelfontworpen kijkwijzer waarin bewegingsmogelijkheden vormgegeven zijn. Zo houdt de leerkracht regie door het leerproces van de kinderen te begeleiden en te volgen.

Trainer

Robbert van de Velde is gymleerkracht. Hij heeft daarnaast jarenlang ervaring opgedaan binnen het onderwijs als groepsleerkracht, didactisch coach en adjunct-directeur. Het is zijn kracht om de leerdoelen van de basisvaardigheden en kerndoelen op voor kinderen betekenisvolle wijze onder de aandacht te brengen. Zijn onderwijs boeit kinderen, waardoor zij intrinsiek gemotiveerd zijn om te leren. 

Een dagdeel ‘Kleuters in beweging’

De nieuwe datum voor schooljaar 2024-2025 is bekend! Neem contact op voor meer informatie.

9 oktober 2024