Coach, trainer, schrijver

Zanne Kortleven

Zanne Kortleven is schrijver, trainer en coach, tevens founder van Expressure. Als ervaringsdeskundige en sociaal agoog vertelt zij over mentale druk die veel jongvolwassenen ervaren. Zanne was 23 jaar oud en werkzaam in de jeugdzorg toen zij overvallen werd door een burn-out. Tijdens het proces van herstel verdiepte zij zich meer in het onderwerp en ze kwam tot een merkwaardige conclusie: juist jongvolwassenen ervaren relatief veel mentale druk (sociale druk, prestatiedruk, keuzestress etc.). Na haar burn-out besloot ze ontslag te nemen en een half jaar op wereldreis te gaan. Een reis die haar leven en mindset totaal heeft veranderd. Eenmaal terug in Nederland startte zij haar bedrijf Expressure, ze besloot de ervaring die ze heeft opgedaan als jeugd- en gezinscoach te gebruiken bij het specifiek coachen van jongeren en jongvolwassenen. Zanne is te volgen op Instagram, waar zij regelmatig inspirerende content deelt. Zanne is te boeken als coach, trainer en spreekster.

Email: zanne.kortleven@expressure.nl

Telefoonnummer: 0655775955

Website: www.expressure.nl

 

“In een gevoelsmatig ver verleden, zocht ik naar geluk. Nog relatief niet zo lang geleden, was presteren mijn drug” 

“Niet wetende dat hetgeen wat ik zo miste allang aanwezig was in mij, rende ik door het leven en ging ik aan mijzelf voorbij.”

“Nu ik mijn wil gevonden heb, deel ik mijn verhaal, vertel ik over jezelf liefhebben als het leren van een nieuwe taal.”

Publicaties

Podcast: De Millennialverslaving

De Millennialverslaving De Millennial, een generatie waar veel over gesproken wordt. Want wat maakt dat juist deze generatie veel mentale druk ervaart? Zijn ze niet zoveel gewend of is opgroeien in deze tijd daadwerkelijk een hele opgave? Zanne Kortleven stelde die...